Welke problemen veroorzaken de oudere onthardingssystemen op basis van zout?

  • Zout in onthard water is zeer slecht voor kamerplanten, gazons en tuinen.
  • Traditionele waterontharders gebruiken 4 vier liter zout water om 1 liter te zuiveren. Naast het probleem van waterverspilling, in Amerika wordt in steeds meer steden een verbod op het gebruik van zout in ontharders ingesteld vanwege de schadelijke en kostenverhogende effecten op waterbehandelingsystemen.
  • Omdat nuvoH2o een flow creĆ«ert, wordt er geen water verspilt in het proces.
  • Onthard water uit andere systemen wordt niet aanbevolen voor gebruik in stoomstrijkijzers of adiabatische koelers. NuvoH2O Waterontharders hebben geen dergelijke beperkingen.
  • In een groot huis kan de aanschaf van deze systemen tussen Eur. 1250,- en Eur. 2000,- kosten en dan nog de kosten voor het vervangen van het zout Eur. 5,- tot Eur 10,- per maand. De geavanceerde elektronica in andere ontharder systemen vereisen een periodieke bijstelling van een vakman. En al de elektronica en de bewegende delen in deze systemen betekenen dat de ontharders slechts een 10-jarige levensverwachting hebben. NuvoH2O Waterontharders hebben geen elektronica of bewegende delen en een levenslange garantie en 90 dagen niet goed geld-terug-garantie.
  • Andere waterontharders vergen voortdurend onderhoud, en dienen vrij regelmatig aangevuld te worden. Het nuvoH2O systeem maakt gebruik van een kleine cartridge die gemakkelijk te vervangen is. De nuvoH2O cartridge kunt u circa 6 maanden gebruiken(afhankelijk van uw waterverbruik).
  • Andere ontharders verwijderen gezonde mineralen die goed zijn voor onze gezondheid en in het water moeten blijven. Het nuvoH2O systeem maakt gebruik van het fundamentele wetenschappelijke principe van Chelatie, die het hard water verwijdert zonder aan de heilzame mineralen te komen.
  • Sommige systemen maken gebruik van magneten of “katalytische media” om uw water zachter te maken. Onafhankelijke studies ontkrachten dergelijke claims -een studie van de Purdue University toonden “…. geen significante, positieve variatie in de fysische of chemische parameters voor de waterkwaliteit gemeten. NuvoH2O verbetert en waarborgt de kwaliteit van uw water met behulp van het wetenschappelijke principe van chelatie.